Ontmoet ons

Amsterdam Botteloef

KSH dé plek waar het niet alleen gewoon leuk moet zijn, maar waar je ook kunt doorgroeien naar dé functie die jij graag wilt. Daar waar niet alleen de kinderen zich thuis moeten voelen, maar waar KSH wil dat jij als medewerker je ook thuis voelt. We hebben verschillende vacatures online staan, is de vacature niet passend of zoek jij een baan bij een andere vestiging? Kom dan naar een van de kennismakingsmomenten of neem contact met ons op, ook dan kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Kennismakingsmomenten 

Wil jij onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met KSH? En kijken of werken in de kinderopvang iets voor jou is? Meld je dan aan voor een kennismakingsmoment:

Rotterdam:
28 maart 2024, KSH Buskes, Rotterdam (klik hier)
4 april 2024, KSH Ommoord, Rotterdam (klik hier)
Momenteel geen geschikt kennismakingmoment & wil jij werken bij KSH?

Stuur een e-mail naar sollicitatie@kinderservicehotels.nl of solliciteer op een van de vacatures. Denken wij dat je past binnen het team van KSH ? Dan plannen wij eerst met jou een digitale ontmoeting in. Hebben wij meer tijd nodig om verder kennis te maken, nodigen wij je uit om sfeer te proeven op de vestiging. We maken graag kennis met jou en willen je óns KSH laten zien, voel de dynamiek, ontmoet je mogelijke collega’s en kom alles te weten over het werken bij KSH. Je mag bij ons echt alles vragen! Stuur een mail naar sollicitatie@kinderservicehotels.nl of bel naar: 0314-680 498.

Scroll naar boven