Ontmoet ons

Amsterdam Botteloef

KSH dé plek waar het niet alleen gewoon leuk moet zijn, maar waar je ook kunt doorgroeien naar dé functie die jij graag wilt. Daar waar niet alleen de kinderen zich thuis moeten voelen, maar waar KSH wil dat jij als medewerker je ook thuis voelt. We hebben verschillende vacatures online staan, is de vacature niet passend of zoek jij een baan bij een andere vestiging? Neem dan contact met ons op, ook dan kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Wil jij werken bij KSH, kom eens langs en ontmoet ons!

Leuk, vrijblijvend en zomaar even de wereld van KSH binnenstappen, dat kan!
Meld je aan voor Ontmoet Ons, dan plannen wij eerst met jou een digitale ontmoeting in. Hebben wij meer tijd nodig om verder kennis te maken, nodigen wij je uit om sfeer te proeven op de vestiging. We maken graag kennis met jou en willen je óns KSH laten zien, voel de dynamiek, ontmoet je mogelijke collega’s en kom alles te weten over het werken bij KSH. Je mag bij ons echt alles vragen! Stuur een mail naar sollicitatie@kinderservicehotels.nl of bel naar: 031-680 498.

Wat maakt KSH anders dan andere?

Niet alleen de kinderen staan bij ons op nummer één, maar ook jij wordt gezien bij KSH. Wij zijn er niet alleen voor de kinderen, maar ook voor jou. Dat jij je kwaliteiten kan inzetten, deze verder kan ontwikkelen en dat jij je passie kunt uitvoeren vinden wij bij KSH heel belangrijk. Jij mag bij ons iedere dag het uiterste uit jezelf halen. Wil jij onderdeel zijn van een hechte club die KSH heet en ben jij geïnteresseerd in een baan bij KSH? Dan zullen onze recruiters de eerste contacten met je hebben. Zij zijn de verbindende factor tussen jou en je mogelijke baan bij KSH. Je kunt bij hen terecht voor al je vragen over KSH en de functies binnen KSH. Zij zijn dé specialisten in het maken van de ideale match tussen jou en een vestiging van ons die bij jou past.

Je kan onze recruiters bereiken via sollicitatie@kinderservicehotels.nlBellen kan natuurlijk ook, zij zijn op telefoonnummer 0314-680498.

    Scroll naar boven